V East Parku už vyrůstají první dvě moderní haly

24. února 2023 | Zpět na výpis

Výstavba projektu EAST PARK Olomouc je v plném proudu, rostou už objekty prvních dvou hal. Ty by měly být stavebně dokončeny do konce letošního roku, kdy se počítá s jejich kolaudací. Nájemci si je budou moci vzápětí převzít již na začátku roku 2024. Kromě nosných sloupů prvních dvou hal má areál vybudovanou také dopravní infrastrukturu, jenž je synergicky napojena na ostatní přilehlé komunikace. Právě strategicky zvolená lokalita je jedním z hlavních benefitů projektu, který je pro dopravní a logistický trh zcela zásadní.

 

„Vynikající dostupnost pro nákladní dopravu zajišťuje výjezd na dálnici D35, který je vzdálený od EAST PARKU necelých pět kilometrů. Areál, který bude tvořen sedmi moderními halami, je situován na čtyřproudové výpadovce z Olomouce, což jeho význam na dopravně-logistické mapě významně umocňuje. Jde o jeden z páteřních dopravních koridorů ve směru na Brno, Ostravu, Hradec Králové či Bratislavu,“ říká obchodní manažer projektu Jiří Pecha.

 

Projekt EAST PARK Olomouc myslí také na pohodlnou přepravu zaměstnanců do zaměstnaní. Pro tyto účely byla vytvořena nová autobusová zastávka a cyklostezka, která zpříjemní jejich každodenní přepravu do práce.